WoefWijze Wandelingen op maat voor jouw hond

WoefWijs biedt op kleine schaal (individuele) Honden Uitlaat Service op maandag tot en met vrijdag in de gemeente Westerveld en een klein gedeelte van de gemeentes Oost- en Weststellingwerf. In overleg kunnen kleine groepjes gevormd worden.

Voor wie zijn de WoefWijze Wandelingen van WoefWijs geschikt?

De WoefWijze wandelingen zijn eigenlijk voor elke hond geschikt. Dit komt doordat de wandelingen aangepast worden aan de specifieke behoefte van jouw hond.

Een aantal voordelen hiervan zijn:
– De hond hoeft niet langere tijd in de auto te zitten om eerst andere honden op te halen;
– De duur/intensiteit van de wandeling wordt aangepast aan de mentale en fysieke behoefte en mogelijkheden van de hond. Hierdoor zijn de wandelingen ook geschikt voor pups & jonge honden. Zij mogen namelijk nog geen lange wandelingen maken en kunnen in een groep honden gewond raken door wild gedrag van andere honden.
– Onzekere en/of bescheiden honden krijgen ook de begeleiding die ze nodig zijn.

Hoe werken de WoefWijze Wandelingen?
Indien je interesse hebt in de WoefWijze Wandelingen, kun je dit kenbaar maken door contact met me op te nemen. Ik stuur je dan een intakeformulier toe en we plannen een vrijblijvend kennismaking bij u thuis. We bespreken bij de kennismaking al jouw wensen en de mogelijkheden van je hond. Vervolgens maken we samen een korte wandeling zodat je de specifieke voorkeuren en behoeftes van de hond kunt laten zien en zodat ik een indruk krijg van het gedrag van de hond tijdens het wandelen. Indien er van alle kanten een klik is, wordt het (sleutel)contract getekend en krijg ik indien nodig de huissleutel.

Nadat het intakegesprek heeft plaatsgevonden, kom ik op het afgesproken moment uw hond ophalen voor de wandeling. De wandeling vind plaats in eigen omgeving van de hond. Indien dit geen geschikte omgeving is, is het in overleg en tegen aangepast tarief mogelijk om met uw hond naar een andere locatie te rijden. Uw hond wordt dan vervoerd in mijn Peugeot Expert welke is voorzien van 4 kennels van Kelders Kooien en een dakventilator waardoor er voldoende frisse lucht naar binnen komt.

Tijdens de wandelingen zal ik, indien gewenst, trainingsmomentjes met uw hond inlassen. Hierbij kan gedacht worden aan het wandelen aan een slappe lijn, hierkomen, aandachtsoefeningen, omgang met voorbijgangers of gewoon leuke activiteiten tijdens de wandeling. De training is gebaseerd op het versterken van goed gedrag en ombuigen/vervangen/voorkomen van ongewenst gedrag. Ik kijk hierbij goed naar het gedrag van de hond en zorg voor voldoende uitdaging. Je hond komt dus zowel fysiek als mentaal voldaan weer thuis.

Na de wandeling is het mogelijk om een terugkoppeling via SMS of Whatsapp te krijgen. Ook is het in overleg af en toe mogelijk om met de wandeling van je hond mee te lopen zodat je op de hoogte blijft van zijn vorderingen.

Tarieven

Wandelingen binnen een straal van 8 km vanaf Wateren (8438SB):

20 minuten wandeling30 minuten wandeling45 minuten wandeling
Losse wandeling€15€18€23,50
Strippenkaart 5 wandelingen€70€85€112,50
Strippenkaart 10 wandelingen€140€170€225
Strippenkaart 15 wandelingen€210€255€337,50
Strippenkaart 20 wandelingen€280€340€450,-
Hoe meer wandelingen je afneemt, hoe hoger de korting.
Het is mogelijk om een kwartier bij te boeken tegen bijbetaling van €5,- per kwartier.


Wandelingen buiten een straal van 8 km vanaf Wateren (8438SB):

20 minuten wandeling30 minuten wandeling45 minuten wandeling
Losse wandeling€17,50 excl. reiskosten*€20,50 excl. reiskosten*€25,50 excl. reiskosten*
Strippenkaart 5 wandelingen€82,50 excl. reiskosten*€97,50 excl. reiskosten*€122,50 excl. reiskosten*
Strippenkaart 10 wandelingen€165 excl. reiskosten*€195 excl. reiskosten*€245 excl. reiskosten*
Strippenkaart 15 wandelingen€247,50 excl. reiskosten*€292,50 excl. reiskosten*€367,50 excl. reiskosten*
Strippenkaart 20 wandelingen€330 excl. reiskosten*€390 excl. reiskosten*€490 excl. reiskosten*
* Reiskosten: reiskosten worden berekend over de kilometers die vallen buiten 8km zone. Dit houdt in dat de eerste 8 km heen en de eerste 8 km terug gratis zijn. Daarbuiten wordt €0,30,- per km gerekend.
Back To Top