Huis/Veld regels

Bij het deelnemen aan de lessen dient u zich te houden aan de onderstaande regels.

1. Graag uw hond de gelegenheid geven om zijn behoefte te doen vóór aanvang van de les. Ongelukjes op het trainingsveld (en de omgeving!) dienen opgeruimd te worden in de prullenbak bij de uitgang van het trainingsveld. U dient poepzakjes mee te brengen.

2. Al het andere afvalmateriaal wordt ook door de cursist zelf opgeruimd en kan weggegooid worden in de prullenbak bij de uitgang van het trainingsveld.

3. Parkeren kan in de berm aan de Bolderhoek. Bij voorkeur niet aan de Holtenweg i.v.m. de breedte van de berm en het lastig kunnen passeren van elkaar.

4. Uw hond uitlaten voor aanvang van de les kan aan de Bolderhoek. Ontlasting in de berm ook graag opruimen en nooit uw hond in de weilanden laten. Ik wil ook de omringende boeren graag te vriend houden!

5. Uw hond is op het trainingsveld altijd aangelijnd tenzij instructrice anders aangeeft.

6. Vermijd aangelijnd contact met andere honden. Sommige honden vinden dit niet prettig. Aangeraden wordt om in elk geval c.a. 2 meter afstand te houden tenzij een oefening anders vraagt.

7. Aanbevolen wordt om tijdens de lessen een goed zittend tuig of halsband te gebruiken en een prettig vast te houden lijn tussen de 1.20 en 1.60 lang. Geen flexi(rol)riem!

8. Kinderen zijn welkom tijdens de lessen, op verantwoordelijkheid van de ouder(s). U dient hen zelf op de (huis)regels te wijzen. Kinderen vanaf 14 jaar mogen in overleg actief mee doen met de cursus, in overleg met de instructeur.

9. Aangeraden wordt om voor aanvang van de cursus even de tips voor aanvang van de lessen door te nemen.

10. WoefWijs vraagt u op tijd aanwezig zijn bij de lessen (ongeveer 10 minuten van te voren). Te laat komen verstoord de les & is onrustig voor de honden. Wachten kunt u buiten het trainingsveld doen. Houdt ook hierbij voldoende afstand van de andere honden zodat iedereen ontspannen het trainingsveld kan betreden wanneer de les voor u klaar is!

Back To Top