Wie ben ik

Mijn naam is Robin Cossee, gecertificeerd Kynologisch Instructeur Sociaal Pedagogisch Hulpverlener. Mijn passie voor dieren is er al van jongs af aan. De echte link met honden kwam toen mijn herplaatser TinTin bij mij kwam wonen. Door de ervaring met hem, ben ik in gaan zien hoe waardevol de vriendschap tussen hond & mens kan zijn.

Toen TinTin bij mij kwam wonen, was hij een enorm angstige hond. Ik zie mensen mij nog met vragende ogen waarom ik hier aan begonnen was. Nu, 5 jaar later, kan ik zeggen dat ik nooit spijt heb gehad van mijn beslissing. Het was prachtig om hem op te zien bloeien tot een blije hond met meer zelfvertrouwen. Dit proces zorgde er voor dat ik meer honden ging opvangen voor herplaatsing. Hier heb ik ontzettend veel van geleerd en plezier aan beleefd. Yana en Ljilja waren ook herplaatsers maar hadden een speciaal plekje in mijn hart veroverd en mochten blijven.

TinTin (2014)
Yana (2015)
Ljilja (2014)

Zelf ben ik actief lessen gaan volgen met mijn honden en heb ik vervolgens de opleiding Kynologisch Instructeur gevolgd bij de KynoAcademy. Ik mocht ervaring op gaan doen bij Hondenschool Matties en kreeg na anderhalf jaar het vertrouwen om deze over te mogen nemen. Zo ontstond WoefWijs.

Naast de hondenschool, werk ik met veel plezier op een zorgboerderij. Ik ben Sociaal Pedagogisch Hulpverlener & heb bovendien de basiscursus Hondenbegeleider AAI/DOI bij Martin Gaus mogen volgen. Sindsdien mag ik het werken met honden en cliënten daar ook combineren door cliënten te coachen met behulp van honden.

WoefWijs is voor mij dan ook een prachtige combinatie van deze twee passies! Ik zal mijn uiterste best doen om u tijdens de lessen zoveel mogelijk kennis mee te geven & te helpen om het beste in u en uw hond naar boven te halen!

Back To Top
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com