Wie ben ik

Mijn naam is Robin Cossee, gecertificeerd Kynologisch Instructeur en Sociaal Pedagogisch Hulpverlener. Mijn passie voor dieren is er al van jongs af aan. De echte liefde voor honden kwam toen mijn herplaatser TinTin bij mij kwam wonen. Door de ervaring met hem, ben ik in gaan zien hoe waardevol de vriendschap tussen hond & mens kan zijn.

Toen TinTin bij mij kwam wonen, was hij een enorm angstige hond. Ik zie mensen mij nog met vragende ogen waarom ik hier aan begonnen was. Na, al heel wat jaren later, kan ik zeggen dat ik nooit spijt heb gehad van mijn beslissing. Het was prachtig om hem op te zien bloeien tot een blije hond met meer zelfvertrouwen. Dit proces zorgde er voor dat ik meer honden ging opvangen voor herplaatsing. Hier heb ik ontzettend veel van geleerd en plezier aan beleefd. Yana en Ljilja waren ook herplaatsers maar hadden een speciaal plekje in mijn hart veroverd en mochten blijven.

TinTin (2014)
Yana (2015)
Ljilja (2014)

Zelf ben ik actief lessen gaan volgen met mijn honden en heb ik vervolgens de opleiding Kynologisch Instructeur gevolgd bij de KynoAcademy. Ik mocht ervaring op gaan doen bij Hondenschool Matties en kreeg na anderhalf jaar het vertrouwen om deze over te mogen nemen. Zo ontstond WoefWijs aan het einde van 2018.

Naast dat ik Kynologisch Instructeur ben, heb ik een HBO-diploma Sociaal Pedagogische Hulpverlening en heb ik de basiscursus Hondenbegeleider AAI/DOI bij Martin Gaus mogen volgen. Aangezien het lesgeven op de hondenschool voor 80% uit het begeleiden van de eigenaar bestaat, komt deze kennis en ervaring goed van pas.

Ik zal mijn uiterste best doen om u tijdens de lessen zoveel mogelijk kennis mee te geven en te helpen om het beste in u en uw hond naar boven te halen!

Back To Top
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com