Nieuws

19-5

Ik ben bezig de website in een nieuw jasje te steken. Een aantal pagina’s zijn vernieuwd, een aantal pagina’s zijn nog in de maak en er zijn nog een aantal pagina’s die nog aangepast moeten worden aan de nieuwe stijl. Niet alles lukt tegelijk dus even geduld is helaas noodzakelijk… Mocht je in de tussentijd vragen hebben; mail gerust naar info@woefwijs.nl

11-1

Vol goede moed zijn we weer van start gegaan! Er staan nieuwe cursussen online en er zullen de komende tijd nog meer nieuwe data in de agenda verschijnen. Naast dat ik regelmatig nieuwtjes op facebook en hier op de website deel, heb ik nu voor degenen die graag op de hoogte gehouden willen worden via de mail, een nieuwsbrief gemaakt! Voor 2022 staan er weer een aantal nieuwe dingen in de planning die te lezen zijn in de nieuwsbrief. Wil je ook op de hoogte gehouden worden? Meld je dan aan via https://laposta.nl/f/ssh3copggptw en je krijgt maximaal 1 keer per maand een nieuwsbrief in je mailbox!

15-11

Nog even en dan is het jaar alweer voorbij. Wij wensen iedereen alvast fijne feestdagen en een heel goed 2022 toe!Vanaf 25-12 tot en met 6 januari is de hondenschool gesloten. Daarna zullen er weer vol op nieuwe cursussen starten 😃.

8-11

Sinds een tijdje maak ik gebruik van een nieuw boekingssysteem; kennelcare. Het voordeel daarvan is dat ik makkelijker kan plannen, informatie over lessen kan bijhouden en dat het veel tijd scheelt in het administratieve gedeelte van de hondenschool.

Voor het inschrijven ga je naar woefwijs.kennelcare.nl , maak een account aan en de rest wijst zichzelf 🙂
Voor de komende periode staan er meerdere puppycursussen, basiscursussen, vervolg & sport en spel cursussen op de planning. Verder ben ik bezig met het ontwikkelen van een nieuwe cursus, speciaal voor honden die vergeten dat hun baas aan de andere kant van de riem zit :). Daarnaast gaan er binnenkort outdoor lessen starten voor cursisten van WoefWijs en komt er een mogelijkheid voor puppyeigenaren om tuigjes te huren waardoor je niet zelf hoeft te investeren in tuigjes waar je hond binnen een maand weer uitgegroeid is. In het kader van duurzamer bezig zijn 😉 En last but not least; ben je (oud)cursist van WoefWijs en op zoek naar iemand die je hond uitlaat? Stuur dan even een mailtje naar info@woefwijs.nl voor de mogelijkheden!

Hopelijk tot binnenkort! 🙂

21-7-2021

Update:
De nieuwe startdata van de cursussen staan online. Ze zijn te vinden op www.woefwijs.nl/inschrijving-cursus. De inschrijving voor de basis- vervolg en sport en spel cursus is tot en met 28/7 alleen geopend voor (oud)cursisten van WoefWijs. Voor de puppycursus kan wel iedereen zich inschrijven. Vanaf 29/7 kan iedereen zich inschrijven op de cursussen waar nog plek is. Verder zijn er een aantal dingen aangepast. Ik merkte dat ik het persoonlijk contact wat ik had door middel van de privélessen in corona-tijd, erg waardevol vond. Ik heb daarom besloten dat het wat betreft mijn cursussen ook tijd was om deze wat bij te sturen. Dit houdt in dat de groepen kleiner worden en de cursus uit meer lessen bestaat. Ik wil iedereen de aandacht kunnen geven die ze nodig is. Daarom zullen er minder lessen starten, zal ik appjes/mails alleen beantwoorden binnen vaste tijdblokken en kan inschrijving alleen via de website. Kwaliteit boven kwantiteit 😀Wie weet tot snel!

18-7-2021

Ik ben druk bezig met het maken van een nieuwe planning en het updaten van de website 🙂 Hier en daar is de website dus onder constructie en zal informatie aangepast worden. Zodra de planning rond is, verschijnt deze op de site. Nog even geduld!

11-6-2021 UPDATE

Tot en met juli zullen er geen groepslessen starten. Halverwege juli zal ik beginnen met een planning die start in augustus. Wanneer deze planning op de website verschijnt, is het mogelijk om je op te geven. Daarvoor nog niet. Privelessen zijn op dit moment mogelijk op maandagmiddag (nog ruimte) en vrijdagmiddag (beperkt ruimte).

22-03-21

‘Time for changes’

Een aantal belangrijke nieuwtjes;

–> Vanaf deze week mag ik eindelijk weer cursisten verwelkomen op mijn veld. Na een aantal maanden alleen privé lessen te hebben gegeven; starten nu de groepslessen weer. Uiteraard in aangepaste vorm en rekening houdend met de corona maatregelen.

–> Helaas moest Hondenschool WoefWijs de afgelopen tijd op zoek naar een nieuw veld aangezien het oude veld per 1 mei 2021 niet meer beschikbaar was. Gelukkig hebben we een nieuw adres kunnen vinden en wel in Wateren (tussen Zorgvlied en Diever). De laatste week van april gaan we alles verhuizen!

–> De belangrijkste verandering;
Ik heb helaas moeten besluiten om tot juni (mogelijk uitloop naar juli) géén nieuwe groepslessen meer te starten. Ik wil me de komende maanden kunnen richten op mijn afstuderen en ik heb gemerkt dat een eigen bedrijf in combinatie met een studie teveel vraagt.

Concreet houdt dit het volgende in:
– Groepslessen die nu nog open staan, worden afgemaakt;
– Er worden tot in elk geval juni geen nieuwe groepslessen gestart;
– Privelessen en trajecten zijn (tot zover mijn agenda dat toelaat) wel
mogelijk.

Ik hoop op begrip voor deze beslissing en vanaf juni (en uiterlijk juli) iedereen te kunnen verwelkomen op ons mooie, nieuwe veld!

Back To Top