Nieuws

1/12/2020 De laatste cursussen van 2020 gaan binnenkort van start. Wanneer er plekjes vrij zijn in een cursus, zal dit op de facebookpagina; www.facebook.com/woefwijs aangekondigd worden en in de agenda van deze website verschijnen. Wegens omstandigheden starten er momenteel wat minder cursussen dan voorheen. De verwachting is dat dit ook voor januari 2021 het geval zal zijn. Reacties via mail/whatsapp kunnen ook wat langer duren. Ik vraag hiervoor uw begrip.

5/1/2020 Voor iedereen nog het allerbeste voor 2020 gewenst! Hopelijk waren het voor iedereen rustige, gezellige feestdagen.

In 2020 zal (tot nader bericht) geen les meer gegeven worden in locatie Boijl.

De nieuwe lesplanning is bekend. Check ‘m hier op facebook of in de agenda.

01/09/2019
Het nieuwe lesrooster staat online. Opgave kan nog maar vol = vol. Een mailtje voor overleg mag natuurlijk altijd 🙂

15/5/2019
Het veld is af en de eerste lessen zijn er al gegeven!
Daarnaast zijn de nieuwe cursusdata online voor zowel Diever als Boijl.
Kijk hiervoor in de agenda

2/2/2019 De agenda voor februari is bekend en ingevuld in de agenda. T.z.t. zullen ook nieuwe cursusdata vanaf maart in de agenda verschijnen. Voor de puppycursus kunt u zich (ook al staat deze nog niet in de agenda) gewoon blijven inschrijven op dinsdagavond. In februari start op woensdagavond een puber- basis- en vervolgcursus.

18/1/2019: Het begin van de omheining is er! De paaltjes staan, de hekken worden binnenkort geplaatst. De grootste klus, het gaas, moet nog gedaan worden. Maar, het begin is er!


3/1/2019: De site is online! Er moeten nog wat kleine aanpassingen gemaakt worden voor de weergave op de telefoon. Alle cursusdata tot mei staan in de agenda! De lessen starten in principe vanaf eind februari (tenzij het veld eerder af is). Tot die tijd kunnen er privé en duolessen gevolgd worden en start er een basis- en een pup & puber groep overdag. Deze zullen plaatsvinden in het bos of in het dorp. De puppycursus start dinsdag 29/1 in de binnenhal in Boijl. Zie voor overige startdata de agenda

Back To Top