Privébegeleiding

Soms is het fijner of wenselijker om individueel in plaats van in een groep les te krijgen. Bijvoorbeeld bij probleemgevallen als angst of agressie. We kunnen er, afhankelijk van uw hond, hierbij naar streven om uiteindelijk weer in de groep te gaan deelnemen als u dat wilt.

Ook opvoedkundige vraagstukken kunnen behandeld worden tijdens privébegeleiding. Tijdens privélessen kunnen vaak grotere stappen gemaakt worden dan in de groep.

WoefWijs zal zich inzetten om naar oplossingen te zoeken die zowel voor baas als hond logisch, begrijpelijk en duidelijk zijn. Echter, oplossingen waarbij correctiemiddelen worden gebruikt, komen niet voor. Deze zullen in vele gevallen het probleem op lange termijn verergeren. WoefWijs vind dat een oplossing duurzaam en eerlijk moet zijn richting uw hond. Het is belangrijk dat u zich realiseert dat veel zaken niet met één les opgelost zullen zijn. Daarom zullen we minimaal 2 momenten afspreken.

Privélessen kunnen flexibel gepland worden op bijna iedere plaats. Hierbij kunt u denken aan de hondenschool, bij u thuis maar ook bijvoorbeeld in het dorp/stad of bos.

De kosten voor een privéles bedragen €30,- excl. reiskosten (zie tarieven) U kunt zich inschrijven via het inschrijfformulier.

Let op: bij heftige gedragsproblematiek verwijs ik u door naar een gedragsdeskundige.

Back To Top