Locatie

De lessen vinden in principe plaats op het ruime, geheel omheinde veld aan de Holtenweg in Diever. De locatie is goed bereikbaar vanuit bijvoorbeeld Dwingeloo, Vledder, Havelte, Uffelte & Smilde.
U kunt parkeren in de berm van de Bolderhoek of Holtenweg. Ik vraag u niet recht voor het trainingsveld te parkeren maar iets verderop zodat de lessen zo min mogelijk gestoord worden.

Sinds september 2020 hebben we de luxe om tijdens de wintermaanden in de avonden gebruik te kunnen maken van een binnenhal in Wittelte. Hier staan we droog, uit de wind en met voldoende licht.

Veld in Diever

Naast de lessen op het veld in Diever, zullen we ook af en toe in het bos of in het dorp trainen. Dit geeft afwisseling en de kans om te oefenen in een andere setting.

Bij aanhoudend slecht weer, kan er in overleg voor gekozen worden om uit te wijken naar de binnenhal in Boijl. Daar staan we droog en uit de wind.

Routebeschrijving
Trainingsveld¬†Diever: voer als bestemming in Google Maps ‘WoefWijs’ in of klik op deze link; https://goo.gl/maps/PMuy8nZQHPw
Navigeert u met TomTom dan kunt u het beste de kruising ‘Holtenweg & Bolderhoek’ invoeren.

Binnenhal Wittelte: De Broeken 3, 7986PC Wittelte


Back To Top